Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - قانون جدید که اخیرا نهایی شد، از الزامات دوران اوباما که توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده وضع شده بودند، سختگیرانه‌تر است. در ماه اوت، دولت جو بایدن، پیشنهاد داد که اقدامات تسهیل‌گرایانه دوران ترامپ که در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما تصویب شده بود، لغو گردند.

به گزارش ایتنا و به نقل از Auto News، از لحاظ مصرف بنزین، قوانین آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده در سال ۲۰۲۶ منجر به میانگین ۴۰ مایل به‌ازای هر گالن خواهد شد، در حالیکه این پارامتر در ماه اوت ۳۸ مایل به‌ازای هر گالن و ۳۲ مایل به‌ازای هر گالن در زمان ترامپ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ماه مارس سال ۲۰۲۰، دولت جمهوریخواه ترامپ استانداردهای اوباما را لغو کرد و تا سال ۲۰۲۶ تنها به یک‌ونیم درصد افزایش سالانه کارایی بسنده کرد. این درحالی است که اوباما افزایش سالانه پنج درصدی را لازم می‌دانست.

«اتحادیه نوآوری خودرو» که نماینده اصلی صنعت خودرو است که با مقررات آلایندگی سروکار دارد، اعلام کرده است که این صنعت برای رسیدن به اهداف تعیین شده در زمینه استانداردهای جدید، به کمک نیاز دارد.

این اتحادیه در بیانیه‌ای گفته است: «قانون نهایی آژانس محافظت از محیط زیست برای انتشار گازهای گلخانه‌ای، حتی از آنچه در ابتدا پیشنهاد شده بود هم سختگیرانه‌تر است و مستلزم افزایش قابل توجهی در فروش خودروهای الکتریکی است».

 
در این بیانیه همچنین آمده است: «دستیابی به اهداف این قانون نهایی، بدون شک مستلزم تصویب سیاست‌های حمایتی دولتی از جمله مشوق‌های مصرف‌کننده، رشد قابل توجه زیرساخت‌ها، الزامات ناوگان، و حمایت از تولید و توسعه زنجیره تأمین در ایالات متحده است. همکاری میان صنایع و دولت نیز امری ضروری است. دستیابی به اهداف مشترک ما برای آینده حمل و نقل پاک‌تر، به نفع همه جوامع است و رقابت اقتصادی ایالات متحده را نیز افزایش می‌دهد».

گفتنی است جنرال موتورز قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میزان ۳۰ خودروی برقی در سراسر جهان عرضه کند که دو سوم آن برای ایالات متحده در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است که آژانس محافظت از محیط زیست ایالات متحده تخمین می‌زند که هزینه آلاینده‌های خودرویی تا ۱۹۰ میلیارد دلار کاهش خواهد یافت و رانندگان تا سال ۲۰۵۰ بین ۲۱۰ تا ۴۲۰ میلیارد دلار صرفه‌جویی خواهند کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: خودرو آلایندگی جوی محیط زیست ایالات متحده محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۴۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه