Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی گفت: خوشبختانه با تعامل‌های میان‌بخشی گام‌های مثبتی در راستای ساماندهی کشف‌رود برداشته شده است.

به گزارش قدس آنلاین، تورج همتی اظهار داشت: در بازدیدی که از ارتفاعات جنوبی(کوه پارک) داشتیم فضاهای سبز این منطقه از سوی شهرداری مشهد توسعه بسیار خوبی داشته و خوشبختانه در آینده شاهد یک تنفس گاه جدید برای نفس کشیدن شهر خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی افزود: این موضوع به مردم کمک می‌کند که طبیعت را در کنار خود احساس کنند لذا، نه تنها ما از این اقدام خوب حمایت می‌کنیم، قطعا دستگاه‌های دیگر نیز از این اقدام حمایت خواهند کرد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های مدیریت شهری مشهد در حوزه ساماندهی کشف رود افزود: اقدامات شهرداری مشهد در حوزه ساماندهی کشف رود یک گام بسیار ارزنده و مهم در حوزه حفاظت از آلوده شدن رودخانه‌ها در کشور است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به تاکید استاندار در زمینه ساماندهی کشف‌رود، مدیریت شهری مشهد از این موضوع استقبال کرده و بر این اساس تفاهم‌نامه‌ای بین هفت دستگاه ذی‌ربط دولتی به همراه شهرداری مشهد برای ساماندهی این رود تاریخی به امضا رسید.

همتی با بیان این که در این تفاهم‌نامه وظایفی برای دستگاه‌های مختلف تعریف شده است، خاطرنشان کرد: شهرداری مشهد، به عنوان فرمانده پروژه ساماندهی کشف رود به موضوع ورود پیدا کرده است و علیرغم وجود مشکلات زیاد در این حوزه با خرد جمعی اقدامات بسیار خوبی را در این زمینه آغاز کرده است.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات شهرداری مشهد در حوزه ساماندهی کشف رود ایجاد رودپارک در ۱۰۰ هکتار از اراضی این محدوده است که در این راستا شهرداری کار را در ۸۱ هکتار از این اراضی که به آن‌ها تحویل داده شده آغاز کرده است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی تصریح کرد: در کنار توسعه فضای سبز در محدوده کشف رود، بحث توسعه فناوری و احداث تصفیه خانه‌های فاضلاب با توجه به تولید روزانه حدود ۱۸۰ میلیون مترمکعب فاضلاب از اهمیت بسیار زیادی برای حفظ محیط زیست و همچنین تامین منابع آبی برای آبیاری فضای سبز برخوردار است.

همتی با بیان این که ظرفیت تصفیه خانه‌های موجود برای تصفیه این حجم از فاضلاب کافی نیست، گفت: بر همین اساس بخشی از این فاضلاب از جمله فاضلاب تانکری در کشف رود تخلیه می شد، برای رفع این مشکل شهرداری مشهد به موضوع ورود پیدا کرده و طرح احداث تصفیه خانه سمپتاژ در دستورکار قرار گرفت.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های مدیریت شهری مشهد ما درآیندهای نزدیک شاهد احداث بزرگترین تصفیه خانه سمپتاژ کشور در محدوده کشف رود خواهیم بود که این امر سبب جلوگیری از تخلیه فاضلاب‌های تانکری به کشف‌رود و کمک به حفظ محیط زیست و بهداشت شهر خواهد بود.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی عنوان کرد: برای احداث این تصفیه‌خانه اعتبارات خوبی از سوی شورای شهر و شهرداری مشهد اختصاص داده شده است.

همتی با تاکید بر این که اجرای فاز دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی چرمشهر یکی دیگر از موضوعات اساسی زیست محیطی کشف رود است، اظهار کرد: در این حوزه نیز مدیریت شهری ورود پیدا کرده و با همکاری با شهرک صنعتی به زودی شاهد احداث و بهره‌برداری از این تصفیه خانه خواهیم بود.

وی با اشاره به این که حفاظت از محیط زیست استان آماده هرگونه همکاری و حمایت از اقدامات شهرداری در حوزه ساماندهی کشف رود است، افزود: ما نیز مطالعاتی را در حوزه حقآبه و مدیریت زیست محیطی کشف رود در دست اقدام داریم که حداکثر تا پایان تابستان این مطالعات را در اختیار شهرداری مشهد قرارخواهیم داد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی گفت: در مجموع ورود شهرداری مشهد به ساماندهی کشف رود و مباحث زیست‌محیطی که هم مشکل مردم را حل می‌کند و هم تهدیدی زیست محیطی را تبدیل به یک فرصت خواهد کرد در کشور منحصر به فرد بوده و قابل تقدیر است.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کشف رود مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی شهرداری مشهد مدیریت شهری تصفیه خانه زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد