Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنایت سالاریان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به جزئیات ثبت‌نام المپیاد پژوهشی محیط زیست و انرژی اظهار کرد: اولین المپیاد پژوهشی برای اولین بار در ایران در دو رشته محیط زیست و انرژی در نیمه دوم سال 98 برگزار می‌شود. ثبت‌نام این المپیاد در دو بخش گروهی و انفرادی صورت می‌گیرد. در ثبت‌نام گروهی تعداد اعضای هر گروه دانش‌آموزی حداکثر 2 نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموزانی که در بخش گروهی ثبت‌نام می‌کنند، باید از مدرسه و پایه تحصیلی یکسان باشند.

وی ادامه داد: چالش‌ها از سوی سه سازمان حفاظت از محیط زیست، پژوهشگاه مواد و انرژی و پژوهشگاه صنعت نفت تعریف شده است و دانش آموز باید سازمان و یکی از چالش های مربوط به آن را انتخاب کند. پس از انتخاب چالش دانش‌آموز باید فرمت خلاصه مقاله را دانلود و مطابق آن عمل کند. دانش‌آموزان تقریباٌ 2 ماه فرصت دارند که خلاصه مقاله یا پیشنهاد طرح خود را آماده کرده و در بازه زمانی مشخص شده (تقریبا یک هفته) در سایت بارگذاری کنند.

معاون دانش‌پژوهان مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان گفت: سازمان حفاظت از محیط زیست 2 سرگروه و چهار داور (در مجموع 6 داور)، پژوهشگاه مواد و انرژی یک سرگروه و 14 داور (در مجموع 15 داور) و پژوهشگاه صنعت نفت 2 سرگروه و 10 داور (در مجموع 12 داور) برای داوری این المپیاد معرفی کرده‌ است، همچنین مقالات مربوط به هر سازمان به سر گروه همان سازمان ارسال می‌شود. لازم به ذکر است زمان ارسال آثار دانش‌آموزان همزمان با بخشنامه سایر المپیادها در آبان ماه اعلام خواهد شد.

وی افزود: فرم داوری به‌صورت آنلاین بر روی پنل هر داور قرار می‌گیرد، داوران می‌توانند با استفاده از این فرم به صورت کمّی به مقاله دانش‌آموزان امتیاز دهند. هر مقاله از طرف سرگروه برای سه داور ارسال می‌شود. امتیازات داوران به هر مقاله مجدداٌ به سر گروه بازگردانده می‌شود و پس از بررسی و تایید نهایی سرداور، دانش‌آموز می‌تواند نتیجه داوری را در پنل خود مشاهده کند.

سالاریان بیان کرد: اعلام نتایج در سه بخش پذیرش،‌ اصلاح و عدم پذیرش از طریق سامانه http://oly.medu.ir صورت می‌گیرد. دانش‌آموزانی که از طریق سایت پیام اصلاح دریافت کرده‌اند در بازه زمانی تعیین شده باید اصلاحات را انجام داده و مجدداً پژوهش خود را بارگذاری کنند. لازم به ذکر است مقالات مربوط به هر سازمان به سرگروه همان سازمان ارسال خواهد شد. دانش‌آموزانی که پیام پذیرش دریافت می‌کنند، متن پذیرش در مرحله اول، راه یافتن به مرحله بعد و تکمیل مشخصات مربی راهنما را در بازه تعیین شده دریافت خواهند کرد. دانش‌آموزانی که پیام عدم پذیرش دریافت می‌کنند، فقط برای شرکت در پژوهش محیط زیست و انرژی از آن‌ها تشکر خواهد شد.

وی افزود: تمامی دانش‌آموزانی که طرح‌ها و مقالات آن‍ها توسط داوران پذیرفته شده است باید در بازه زمانی مشخص(حداکثر 10 روز) مشخصات یک نفر مربی راهنما (ترجیحا از میان دبیران راهنمای شاغل در پژوهش سرای دانش‌آموزی) را در سامانه درج کنند، این مربی می‌تواند دانش‌آموز یا حتی پدر یا مادر آنان باشد.

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان با اشاره به زمان اعلام نتایج نهایی طرح‌های پژوهشی دانش‌آموزان گفت: طرح‌های پژوهشی پذیرفته شده جهت ارائه در بازه زمانی تقریباً سه ماهه باید تکمیل و نهایی شود. زمان و مکان داوری نهایی طرح‌های پژوهشی دانش‌آموزان بر روی سایت مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اعلام خواهد شد. دانش‌آموزان باید یک هفته پیش از ارائه شفاهی، فایل نهایی مقاله و طرح خود را به همراه پوستر روی سامانه المپیادی‌ها بارگذاری کند. نتایج نهایی در پنل دانش‌آموزان و سایت پس از برگزاری رویداد نهایی و اطلاع رسانی برای مراسم اختتامیه اعلام می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات تنظیم مقالات ارسالی دانش‌آموزان گفت: مقالات ارسالی تنها در قالب PDF، DOC و DOCX مورد بررسی اولیه قرار خواهد گرفت. طرح پژوهشی باید بر روی کاغذ A4 با 2.5 سانتی متر حاشیه گذاری از هر طرف و فاصله بین خطوط 41.5 سانتی متر با نوع و اندازه حروف به تربیت برای زبان فارسی lotus شماره 12 و برای زبان انگلیسی Times new roman شماره 11 ماکروسافت ورد تایپ شود.

سالاریان با اشاره به جزئیات تنظیم پوستر و پاورپوینت طرح المپیاد پژوهشی محیط زیست و انرژی گفت: پوستر باید به صورت عمودی با ابعاد عرض 100 سانتی متر و طول 200 سانتی متر تهیه شود رنگ زمینه پوستر اختیاریست؛ اما باید به صورتی انتخاب شود که نوشته‌های متن پوستر به راحتی قابل خواندن باشد. دانش‌آموزان باید توجه داشته باشند برای پاورپوینت باید به ترتیب هدف، روش کار، نتایج، مهم‌ترین منابع پروژه را ذکر کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 عنایت سالاریان دانش‌پژوهان استعدادهای درخشان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش پژوهان استعدادهای درخشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

 به گزارش تابناک، اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان